måndag 18 januari 2010

Sällskap på färden

Det är roligt att åka båt.
Företagsklasser brukar vara annorlunda mot vanliga, öppna klasser. Ofta mer krävande, men också mycket givande. Sammanhållningen på arbetsplatsen kan bli väldigt tydlig. Är den bra visar det sig ofta i viktresultaten också.
Cinderellagruppen liknar ingen annan. Och uppdraget inget annat jag haft. Det har varit knepigt att få till det, eftersom alla jobbar så olika tider. Samtidigt med mig finns något tusen gäster ombord. Dem ska de anställda ta hand om, förutom att de ska försöka tänka på sig själva och sin viktminskning.
Början var trevande, men allteftersom kursen framskrider och det börjar synas tydliga resultat på en del, vaknar kollegerna och blir intresserade.
Den här gången hade jag sällskap av Stockholmarn. Det var länge sen och vi skulle äta på buffén tillsammans. Det går utmärkt att välja ViktVäktarmässigt där. Salladerna är lite få, men annars finns det lax och rent kött och kyckling och en härlig rotpytt och rostade grönsaker. Mums! Den gratinerade kronärtskockan var underbar, men lite svår att propointsberäkna. Den förutan åt jag mig mätt och belåten på 10 ProPoints. Stockholmarn var också mycket nöjd med sina fullproppade tallrikar med en sisådär 75 ProPoints. Sen kom ju dryck och efterrätt därtill. Tur att det finns Veckobonus!
Några av dem som jobbar i buffén är medlemmar i ViktVäktargruppen. Det är så kul att se att deras serveringskläder börjar se alldeles för stora ut!
Nu har gruppen gått ner 20 kilo tillsammans och det är klart det syns. Fyrtio paket smör tar plats!
Det mesta blir roligare i sällskap. Viktresor och Cinderelladiton.
Hoppas Stockholmarn följer med igen och hoppas Cinderellorna fortsätter peppa varandra. Nine journeys made - three to go.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur har det gått i Gävle i dag??
Kram på dig :o)Från Pia