tisdag 18 november 2008

Lilla vackra Anna

Vi brukar ju säga att kläderna krymper i garderoben. Det är för fuktigt eller nåt. I Tierp icke så. I onsdags fick vi bevis på motsatsen. Anna hade med sig sina gamla jeans. De hade blitt för stora. Löjligt för stora.
Om Anna skulle lägga ut sin garderob på Tradera skulle jag vara med att bjuda. Jag vill också ha en garderob som får kläderna att hänga löst.
Var köper man annars såna garderober? TV-shop?
Jag kan berätta vad det är för märke på det däringa klädskåpet, om ni undrar. BST, heter det. Blod, svett och tårar. Eller i varje fall en jäkla massa svett.
Med trots i blick skrev Anna in sig i januari. (Den här gången, då....!) Sen var det raka spåret. Alldeles för fort. Så fort att hon svimmade och fick sys efter Vårruset då hon var TVUNGEN att springa, trots feber i kroppen.
Hon lärde sig. När blodtrycket inte hängde med i utförsbacken och Anna damp i den fick hon lov att lugna sig lite, ta det piano några veckor.
Men upp igen skulle hon. Finns det åsnans tecken i zodiaken?
Så sprang hon i mål. På vilja, själsstyrka och glädje - för gladare och gladare har hon sett ut där hon kommit insvepande i snygga kläder i allt mindre storlekar. Alltsom oftast nyklippt i tuffa, klädsamma frisyrer. Och 43 kilo lättare.
Nu börjar livet, Anna!

1 kommentar:

Anna sa...

KARIN!!! Du är guld värd!! Tack tack tack!!! :) KRAMAR /Anna